Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Χοιρινο με δαμάσκηνα και κάσιους

        Χοιρινό με δαμάσκηνα κ κάσιους

Τι θα χρειαστω...

3 μερίδες χοιρινό τεμαχισμένα
10 δαμάσκηνα
15 κάσιους περιπου
Μισό φλυτζάνι ξύδι μπαλσαμικο
Μισο φλυτζάνι κοκκινο κρασί ημιγλυκο
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 κρεμμύδι
1 κουτάλια μέλι
Αλάτι
Πιπέρι
1 κλωναρακι δεντρολιβανο
1 κουτάλια της σούπας ελαιόλαδο


                        Στην πράξη...

Σε μια κατσαρόλα βάζω το λάδι κ σωταρω το χοιρινό,μετα ρίχνω το κρεμμύδι ψιλοκομμένο,το βαλσαμικο ξύδι,το κρασί,κ μόλις εξατμιστούν η οξύτητα κ το αλκοόλ ρίχνω την μουστάρδα,το μέλι αλατι ,πιπέρι κ νερο αφήνοντας να μαγειρευτεί για 1 ωρα
προσθέτοντας νερο κ αλάτι όταν το χρειαζεται.περιπου ενα τέταρτο πριν σβησουμε το φαγητο ρίχνουμε τα δαμάσκηνα,τα κάσιους κ το δεντριλιβανο.το φαγητο είναι έτοιμο όταν θα έχει δέσει κ η σαλτσα!!
           
                            Καλη όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου