Τι θα χρειαστώ...
Μισό κιλό χοιρινή τηγανιά
2 μέτρια κρεμμύδια
1 κουταλιά της σούπας μελι
1 μπύρα άνευ αλκοολ
1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασι
Μπαχαρι
Κυμινο
Αλατι
Πιπερι
Λιγο ελαιόλαδο
Στην πράξη...
Ψιλοκοβω τα κρεμμύδια κ τα σωταρω με λίγο ελαιόλαδο σε αντικολλητικο τηγάνι στην συνέχεια προσθέτω το μέλι κ αφήνω 5 λεπτά ανακατευοντας. Έπειτα προσθέτω την μπύρα τα κομμάτια χοιρινού το κυμινο το μπαχαρι, λίγο νερό, αλάτι, πιπέρι κ αφήνω να μαγειρεύουν για 1 ώρα περίπου. 5 λεπτά πριν σβήσω το φαγητό ρίχνω το κόκκινο κρασί κ μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ είναι έτοιμο,
Ευχαριστώ τον αδερφό μου γι αυτή την μερακλίδικη συνταγή!😀
Καλή σας απόλαυση
Μισό κιλό χοιρινή τηγανιά
2 μέτρια κρεμμύδια
1 κουταλιά της σούπας μελι
1 μπύρα άνευ αλκοολ
1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασι
Μπαχαρι
Κυμινο
Αλατι
Πιπερι
Λιγο ελαιόλαδο
Στην πράξη...
Ψιλοκοβω τα κρεμμύδια κ τα σωταρω με λίγο ελαιόλαδο σε αντικολλητικο τηγάνι στην συνέχεια προσθέτω το μέλι κ αφήνω 5 λεπτά ανακατευοντας. Έπειτα προσθέτω την μπύρα τα κομμάτια χοιρινού το κυμινο το μπαχαρι, λίγο νερό, αλάτι, πιπέρι κ αφήνω να μαγειρεύουν για 1 ώρα περίπου. 5 λεπτά πριν σβήσω το φαγητό ρίχνω το κόκκινο κρασί κ μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ είναι έτοιμο,
Ευχαριστώ τον αδερφό μου γι αυτή την μερακλίδικη συνταγή!😀
Καλή σας απόλαυση
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου