Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Καλαμάρια κρασατα με δεντρολιβανο

      Καλαμαρακια κρασατα με δεντρολιβανο

Τι θα χρειαστω...

500 γρ καλαμαρακια
1 φλυτζάνι κοκκινο κρασί
2 ξερά κρεμμύδια
2 κλωναρακια δενδρολίβανο
2 κουτ.της σούπας ξυδι
1 τριμμένη φρέσκια ντομάτα μεγάλη
1 κουτάλια της σούπας πολτό ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
1 κουτ.της σούπας ελαιόλαδο

                  Στην πράξη....

Ρίχνω στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο κ σωταρω πρωτα τα κρεμμύδια μετα τον πολτό στην συνεχεια τα καλαμαρακια κ ρίχνω το κρασί.έπειτα ρίχνω την τριμμένη φρέσκια ντομάτα ,το δεντρολιβανο , μια κουτ. ξύδι ,αλατι,πιπέρι ,νερο και τα βραζω για περιπου 50-60 λεπτα ελέγχοντας τα κ προσθετωντας νερό οποτε χρειαζεται.τέλος λίγο πριν σβήσω το φαγητο ρίχνω μια ακόμη κουτ.της σούπας ξυδι κ ανακατευω!!
             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου