Μπιφτέκια σογιας
Τι θα χρειαστώ..
1 ποτήρι νερού σόγια
1 ποτήρι νερού κουακερ
1 αβγό
Λιγη καπνιστή πάπρικα
Λιγο κάρυ
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κρεμμύδι
Μισή σκελίδα σκόρδο
Λίγο κύμινο
1 κουταλιά της σούπας λάδι
Λίγες σταγόνες χυμό λεμονιου
Λίγο ριγανη
Αλατι-πιπερι
Στην πράξη...
Σε ένα μπολ βάζουμε δύο ποτήρια καυτό νερό και ρίχνουμε το ένα ποτήρι σογιας.το αφήνουμε για μισή ώρα να φουσκώσει.μετα από μισή ώρα στραγγίζουμε την σόγια σφίγγοντας την καλά στα χέρια μας να φύγουν καλά τα νερά και στην συνέχεια την βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με όλα τα παραπάνω υλικά και ζυμωνουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά το μείγμα κ το βάζουμε στο ψυγείο από 15-30 λεπτά.πλαθουμε όπως ακριβώς τα μπιφτέκια του κιμά κ ψήνουμε σε γκριλιερα κ σε φούρνο αν θέλετε.μολις πάρουν χρώμα κ από τις δύο πλευρές είναι ετοιμα!!
Καλή σας όρεξη!!
Τι θα χρειαστώ..
1 ποτήρι νερού σόγια
1 ποτήρι νερού κουακερ
1 αβγό
Λιγη καπνιστή πάπρικα
Λιγο κάρυ
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κρεμμύδι
Μισή σκελίδα σκόρδο
Λίγο κύμινο
1 κουταλιά της σούπας λάδι
Λίγες σταγόνες χυμό λεμονιου
Λίγο ριγανη
Αλατι-πιπερι
Στην πράξη...
Σε ένα μπολ βάζουμε δύο ποτήρια καυτό νερό και ρίχνουμε το ένα ποτήρι σογιας.το αφήνουμε για μισή ώρα να φουσκώσει.μετα από μισή ώρα στραγγίζουμε την σόγια σφίγγοντας την καλά στα χέρια μας να φύγουν καλά τα νερά και στην συνέχεια την βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με όλα τα παραπάνω υλικά και ζυμωνουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά το μείγμα κ το βάζουμε στο ψυγείο από 15-30 λεπτά.πλαθουμε όπως ακριβώς τα μπιφτέκια του κιμά κ ψήνουμε σε γκριλιερα κ σε φούρνο αν θέλετε.μολις πάρουν χρώμα κ από τις δύο πλευρές είναι ετοιμα!!
Καλή σας όρεξη!!
Τέλειο...ευκολο γρήγορο κ νόστιμο.ειδικα για όσους νηστεύουν η προσέχουν την διατροφή τους...
ΑπάντησηΔιαγραφή