Ριζότο μανιταριων
Τι θα χρειαστω...
1 πακέτο μανιτάρια λευκα (agaricus μεσαίου μεγέθους)
1 πακέτο αγριο ρύζι
1 χλωρο κρεμμύδι
1 σκελιδα σκόρδο τριμμένη
3 κουταλιές της σούπας σόγια σως
1/2 φλυτζάνι λευκό κρασί
Μισο κουταλακι του γλυκού κουρκουμα
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού λάδι τρούφας
100 γρ.γραβιέρα
1 κουτάλια της σούπας μουστάρδα
Στην πράξη...
Βάζω στο τηγάνι λίγο ελαιόλαδο κ ενω έχω ψιλοκοψει τα μανιτάρια τα σωταρω, στη συνέχεια ρίχνω το ψιλοκομμένο χλωρο κρεμμύδι,ρίχνω μετα το κρασί κ μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ συνεχίζουμε ρίχνοντας τον κουρκουμα το σκόρδο την μουστάρδα την σόγια σως προσθέτωντας λίγο νερό αλάτι πιπέρι κ αφήνουμε να μαγειρευτούν για ενα τέταρτο. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσει το αγριο ρυζι..όταν μαγειρευτούν τα μανιτάρια μας χαμηλωνουμε σχεδόν τελείως την θερμοκρασία απο το μάτι της κουζίνας κ ρίχνουμε ρίχνουμε μέσα το ρύζι,το λάδι τρούφας κ την τριμμένη γραβιέρα κ ανακατεύουμε καλά!!!
Δοκιμαστε το!!!
Τι θα χρειαστω...
1 πακέτο μανιτάρια λευκα (agaricus μεσαίου μεγέθους)
1 πακέτο αγριο ρύζι
1 χλωρο κρεμμύδι
1 σκελιδα σκόρδο τριμμένη
3 κουταλιές της σούπας σόγια σως
1/2 φλυτζάνι λευκό κρασί
Μισο κουταλακι του γλυκού κουρκουμα
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού λάδι τρούφας
100 γρ.γραβιέρα
1 κουτάλια της σούπας μουστάρδα
Στην πράξη...
Βάζω στο τηγάνι λίγο ελαιόλαδο κ ενω έχω ψιλοκοψει τα μανιτάρια τα σωταρω, στη συνέχεια ρίχνω το ψιλοκομμένο χλωρο κρεμμύδι,ρίχνω μετα το κρασί κ μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ συνεχίζουμε ρίχνοντας τον κουρκουμα το σκόρδο την μουστάρδα την σόγια σως προσθέτωντας λίγο νερό αλάτι πιπέρι κ αφήνουμε να μαγειρευτούν για ενα τέταρτο. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσει το αγριο ρυζι..όταν μαγειρευτούν τα μανιτάρια μας χαμηλωνουμε σχεδόν τελείως την θερμοκρασία απο το μάτι της κουζίνας κ ρίχνουμε ρίχνουμε μέσα το ρύζι,το λάδι τρούφας κ την τριμμένη γραβιέρα κ ανακατεύουμε καλά!!!
Δοκιμαστε το!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου